Asteptăm sugestii

Dragi prieteni ai Cetății Aradului,

Vă mulțumim pentru susținerea d-voastră. Punctul d-voastră de vedere este important pentru noi. Vă invităm pe această cale sa ne transmiteți sub formă de comentarii la această pagină sugestiile d-voastră cu privire la evenimente viitoare, moduri și activități de promovare. De asemenea, vă rugăm sa ne transmiteți dorintele d-voastră legate de viitorul Cetății Aradului, cum vedeti transformarea Cetății, ce doriți să va ofere ea în viitor.

Asteptăm cu interes comentariile si sugestiile d-voastra.

Cu stima,

Asociația Cetatea pentru Arădeni

One thought on “Asteptăm sugestii

 • December 17, 2014 at 12:25 pm
  Permalink

  As vrea sa vin si eu cu o sugestie, pana in prezent au semnat petitia online aproape 2000 de oameni, pentru a avea un efect mai mare ar fi nevoie de mult mai multe semnaturi, cateva zeci de mii de semnaturi ar fi un procent semnificativ din populatia orasului care nu ar putea fi neglijat de guvernantii Romaniei,

  Deoarece sunt foarte multe persoane care nu stiu de aceasta petitie cred ca semnaturile s-ar putea obtine daca s-ar face timp de o saptamana sau chiar doua saptamani puncte de informare si de strangete de semnaturi in cel putin doua locuri din oras (Atrium Mall, in fata Palatului Administrativ, zona Teatrului)

  Sincer nu stiu ce resurse financiare si logistice ar fi nevoie dar impactul ar fi mult mai mare, 20000 de semnaturi inseamna sub 20% din populatia orasului, cred ca este un procent realizabil, oricat de corup si ranchiunos este guvernul nu va putea ignora zeci de mii de semnaturi.

  Reply

Leave a Reply